Faceti Ucenici

VINO DUPA MINE

image1

Există un interes proaspăt în biserica de azi pentru lucrarea de ucenicie creştină. Multe biserici şi denominaţii religioase au început să realizeze că există o necesitate pentru formarea spirituală, de aceea unele biserici alocă buget financiar şi personal calificat în acest scop. Din moment ce-mi place Ucenicia Creştină, lucrul acesta este de-a dreptul muzică pentru urechile mele şi-mi face inima să bată mai rapid.


Da, există un interes proaspăt pentru creştere şi maturizare spirituală, şi mă bucur pentru aceasta, dar mai există atât de multe de făcut şi se pare că suntem în criză de timp. Majoritatea liderilor creştini sunt de acord că există o lipsă de ucenicie creştină (în sensul ei biblic) în biserica de azi. Cele mai multe biserici se concentrează pe evanghelizare, dar uita aproape în întregime despre lucrarea de ucenicie creștină. În cele din urmă vor câştiga nişte convertiţi dar vor falimenta în ceea ce priveşte esenţa Marii Trimiteri de a face ucenici, nu doar convertiţi


În epoca primară a Noul Testament, atunci când Isus a spus “faceţi ucenici,” apostolii au înţeles că e intenţia lui Hristos nu a fost pur şi simplu câştigarea cuiva la credinţa în Isus (doar de a-l converti), ci de ai ajuta pe cei credincioşi să devină ceea ce Isus I-a destinat să fie – discipoli.  


În linii mari, facerea de ucenici , este scopul principal şi cel mai mare obiectiv al misiunii noastre. Prin cursurile de Ucenicie Creştină Avansată (UCA), URFM oferă mediul, instrumentele, şi metodele de predare, astfel încât procesul de ucenicie creştină şi de creştere spirituală să poată avea loc în vieţile tuturor persoanelor interesate. 


Trebuie să tratăm Marea Trimitere din Matei 28:19-20 literal şi să n-o transformăm în Marea Omitere.

RAMAI CU MINE

image2

"Apoi a zis tuturor: „Dacã voește cineva sã vinã dupã Mine, sã se lepede de sine, sã-și ia crucea în fiecare zi, și sã Mã urmeze." (Luca 9:23)

- Isus Hristos


 1. Ţi-e foame după Cuvântul lui Dumnezeu? 
 2. Vezi că nu au crescut spiritual de multă vreme? 
 3. Eşti gata să plăteşti preţul şi să-L laşi pe Duhul Sfânt să te modeleze tot mai mult şi mai mult în asemănarea lui Hristos? 
 4. Vrei să calci pe urmele celor care au urmat pe Isus? 
 5. Ai o dorinţă vie de a deveni tot ceea ce Dumnezeu intenţionează pentru tine?
 6. Eşti pasionat de a-L lăsa pe Hristos să facă o diferenţă în tine şi prin tine în jurul tău? 


Dacă răspunsul tău este „Da!” la una sau mai multe dintre aceste întrebări, eşti candidatul perfect, mathetes perfect pentru Ucenicie Creştină Avansată (UCA) oferită de URFM.


Contactează-ne imediat!

SOCOTESTE PRETUL

image3

Cursurile de UCA sunt structurate în opt (8) Module distincte. 


Acestea sunt:


 1. MODULUL I: BIBLIAFundaţia pentru Creştere şi Maturizare Spirituală
 2. MODULUL II: UCENICIA CREŞTINĂINIMA Marii Trimiteri
 3. MODULUL III: MATURITATEA SPIRITUALĂOBIECTIVUL Lucrării de Ucenicie Creştină
 4. MODULUL IV: FIREA PĂMÂNTEASCĂOBSTACOLUL MAJOR în calea Maturizării Spirituale
 5. MODULUL V: CRUCEAMISTERUL SUFERINŢEI pe care prea puţini îl ÎMBRĂŢIŞEAZĂ
 6. MODULUL VI: IDENTITATEACunoaşterea Identităţii Spirituale a Credinciosului – Cheia spre Victorie
 7. MODULUL VII: MATUR şi LIBER în HristosÎnţelegerea CORECTĂ a Luptei Spirituale
 8. MODULUL VIII: ROADE şi DARURI: Dezvoltarea unei Intimităţii Reale cu Duhul Sfânt.

  

Fiecare MODUL necesită studiu intensiv, proiecte practice, și reflecţie personală. 


Scopul instruirii noastre este DRAGOSTEA (1 Timotei 1:5), așadar se va menține balanța între procesul de învățare și procesul de creștere.


Fiecare Modul este structurat în aşa fel ca să permită ucenicilor/studenţilor să-şi folosească diferite stiluri de învăţare: vizual, auditiv, şi tactil.  

Ucenicie Creştină Avansată (UCA)

Ţi-e foame după Cuvântul lui Dumnezeu? Vezi că nu au crescut spiritual de multă vreme? Eşti gata să plăteşti preţul şi să-L laşi pe Duhul Sfânt să te modeleze tot mai mult şi mai mult în asemănarea lui Hristos? Vrei să calci pe urmele celor care au urmat pe Isus? Ai o dorinţă vie de a deveni tot ceea ce Dumnezeu intenţionează pentru tine? Eşti pasionat de a-L lăsa pe Hristos să facă o diferenţă în tine şi prin tine în jurul tău? Dacă răspunsul tău este „Da!” la una sau mai multe dintre aceste întrebări, eşti candidatul perfect, mathetes perfect pentru Ucenicie Creştină Avansată (UCA) oferită de URFM.


Contactează-ne imediat!

UCA - BROSURA - MARTIE 2019 (pdf)

Download